Update bijbouw

Een nieuwe maand, een nieuwe update over onze BIJBOUW!

We zijn inmiddels al in de maand april. De maand van de waarheid, de maand waarin onze bijbouw eindelijk van start kan gaan! Eind deze maand wordt de eerste steen van ons nieuw project gelegd en iedereen zal het geweten hebben. Een vernieuwing, uitbreiding en vooruitgang voor een groeiende Chiro. Onze zeecontainer maakt plaats voor een nieuwbouw waarin al ons Chiro materiaal kan!

Nu de bouw van start kan gaan, moeten natuurlijk de rekeningen ook jammer genoeg betaald worden… Daarom doen wij nog eens een oproep naar jullie!

Kom zeker met de bomma, bompa, vrienden, vriendinnen, liefjes, moeder en vader naar onze overheerlijke eetweekend (21-22 april) ! Geniet nu al van het beste bivaketen, en dat nog eens à volonté. Meer moeten we toch niet zeggen om jullie te overtuigen? (Link: http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/nieuws/21-220418-eetweekend)

Ook kunnen jullie nog altijd een virtuele baksteen kopen om mee te werken aan ons groot project, en zo mee te helpen aan de groei van onze Chiro! Meer info omtrent de bakstenenverkoop kan u vinden op onze website en aarzel niet om contact op te nemen met de leiding bij vragen! (Link: http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/bijbouw)

Graag willen wij nog enkele mensen bedanken, die het mogelijk hebben gemaakt om verder te werken aan dit project. Zonder hun financiële steun (zie o.a. de Bakstenenverkoop, truienverkoop, Olé Pistolé, ...) was de reeds geboekte vooruitgang niet mogelijk. Verder bedanken wij o.a. ook onze sponsoren, leden, ouders, vrienden en sympathisanten die een bijdrage leverden de afgelopen jaren!

In het bijzonder bedanken wij:

Cling BVBA

Tjeu Neyens, pastoor Bret-Gelieren

Wim Dries

Fam. Max - Grondelaers

Fam. Driessen - Nelissen

Fam. Crabbe - Carlens

Fam. Leduc - Witters

Aspi Jongens 2016-2017

Sofie Max

Maarten Foesters

Alain Bielen

Koen Bayen

Ronny Croes

Christel Van de Wouwer

Jacky Venken

Lieve Houben