Update bijbouw!

“Waar blijven die updates nu??” moeten jullie gedacht hebben.. Maar terwijl de leiding volledig in de examens waren verzeild, heeft onze aannemer niet stilgezeten! Samen met zijn kompanen trotseren ze elke dag het verschroeiende weer, geven ze het WK, Ed Sheeran en zelfs Lil Kleine op Genk On Stage op om onze bijbouw te construeren. En het resultaat mag er al zeker zijn. Nu zelfs het dak erop ligt, hebben we al een goed beeld van hoe onze geweldige bijbouw er uit gaat zien. Kom zeker eens kijken!

En voor de mensen, die door dit prachtige Belgische weer, niet op vakantie gaan en dus een premie over hebben: Jullie kunnen nog altijd onze bijbouw mee verwezenlijken!! Via de Chiro website (http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/bijbouw) kunnen jullie ons steunen en zo een mooi bedankt pakket ontvangen.

Vele zonnige groetjes en tot op bivak!

Graag willen wij nog enkele mensen bedanken, die het mogelijk hebben gemaakt om verder te werken aan dit project. Zonder hun financiële steun (zie o.a. de Bakstenenverkoop, truienverkoop, Olé Pistolé, ...) was de reeds geboekte vooruitgang niet mogelijk. Verder bedanken wij o.a. ook onze sponsoren, leden, ouders, vrienden en sympathisanten die een bijdrage leverden de afgelopen jaren!

In het bijzonder bedanken wij:

Cling BVBA

Tjeu Neyens, pastoor Bret-Gelieren

Wim Dries

Fam. Max - Grondelaers

Fam. Driessen - Nelissen

Fam. Crabbe - Carlens

Fam. Leduc - Witters

Aspi Jongens 2016-2017

Sofie Max

Maarten Foesters

Alain Bielen

Koen Bayen

Ronny Croes

Christel Van de Wouwer

Jacky Venken

Lieve Houben