Inschrijvingen Bivak Wezemaal 2018

Na alweer een onvergetelijk Chirojaar, trekken we een laatste rechte lijn richting BIVAK! Dit jaar verkassen we 10 dagen naar Wezemaal om ons helemaal uit te leven, gezellig samen te zijn en de hele dag door plezier te maken! 10 dagen lang vuil worden, plezier maken, zalige tentmomenten beleven, een onweer trotseren, geplaagd worden door de kookouders, de kookouders terugplagen, superlekker eten, een groots kampvuur ... Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijk bivak zullen aanwezig zijn!

Inschrijven voor het bivak 2018 in Wezemaal kan via onderstaande links. Meer info over het bivak vind je in het bivakboekje op de pagina "'t Chirokrantje"! (http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/chirokrantje

Jongens: https://docs.google.com/forms/d/14Fs7RFKG0rhRR14GD1QkMYfPqGp46G4SP62hbqr...

Meisjes: https://docs.google.com/forms/d/1rz1dD0VwwgfDYhxl-XJS5Vg3L7-VBLIjuaucVxR...

Prijs:

- €140 voor het 1ste en 2de kind per gezin
- €120 voor het 3de en 4de kind per gezin

Gelieve het bivakgeld te storten op volgend rekeningnummer: BE 65 7350 0986 6096 (VOEG BIJ HET STORTEN ZEKER DE NAAM VAN UW KIND EN GROEP TOE!!!)

Net zoals de andere jaren kunnen leden die bij de mutualiteit, ... zijn aangesloten rekenen op een terugbetaling van een deel van de inschrijvingskosten en/of bivakgeld. De documenten  vindt u bij info. Deze kan u invullen en binnenbrengen! (http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/info)

Alvast een prettige zomer en we hopen u en uw kind terug te zien op ons fantastische bivak!