19 oktober is het weer tijd voor ons legendarisch OKTOBERFEST!!!

Halve liters, braadworsten en echte schlagermuziek zijn allemaal van de partij, jij toch ook??

Nog maar de 2e week van het schooljaar en de boterhammen 's middags nu al beu? of na school nog geen zin om onmiddellijk aan het huiswerk te beginnen? Kom dan bij Chiro Bret-Gelieren een overheerlijke bicky burger eten!

Na een geweldig bivak en swingende heidefeesten is het bijna weer tijd voor het nieuwe chirojaar!

We verwachten alle leden terug op ZONDAG 8 SEPTEMBER

Nu de laatste chirozondag alweer achter de rug is, is het bijna tijd voor dé afsluiter van dit fantastische chirojaar: HET BIVAK!!

Beste ouders en leden

Volgende week zondag  gaan we zoals elk jaar om het Chiro jaar mooi af te sluiten met de jongste groepen samen naar de speeltuin in Bokrijk.

Komende zondag is het jongstuiming Genk!!

Liefste Chirovrienden,
Binnenkort is het weer tijd voor ons geweldig eetweekend vol overheerlijke bivakgerechten.

Beste ouders en leden,

Deze zondag is het geen chiro, omdat de leiding op weekend gaat

tot volgende week!

Het is weer zover, zondag begint de chiro weer!

We verwachten jullie allemaal om 14u (warm aangekleed)

Groetjes de leiding