24.06.18 - Inschrijvingsdag Bivak

Na alweer een onvergetelijk Chirojaar, trekken we een laatste rechte lijn richting BIVAK! Dit jaar verkassen we 10 dagen naar Wezemaal om ons helemaal uit te leven, gezellig samen te zijn en de hele dag door plezier te maken! 10 dagen lang vuil worden, plezier maken, zalige tentmomenten beleven, een onweer trotseren, geplaagd worden door de kookouders, de kookouders terugplagen, superlekker eten, een groots kampvuur ... Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijk bivak zullen aanwezig zijn!

Om alle inschrijvingen vlot te laten verlopen, organiseren we zondag 24 juni van 13u tot 16u een inschrijvingsmoment aan de lokalen. Je kan dan langskomen om je zoon/dochter in te schrijven, krijgt er het kampboekje met alle info mee en wordt dan ook op de hoogte gebracht van de betalingsformaliteiten. 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Inschrijven voor het bivak 2018 in Wezemaal kan ook via onderstaande links. Meer info over het bivak vind je in het bivakboekje op de pagina "'t Chirokrantje"! (http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/chirokrantje) Voor eventuele vragen mag je ook steeds de hoofdleiding contacteren!

Jongens: https://docs.google.com/forms/d/14Fs7RFKG0rhRR14GD1QkMYfPqGp46G4SP62hbqr...

Meisjes: https://docs.google.com/forms/d/1rz1dD0VwwgfDYhxl-XJS5Vg3L7-VBLIjuaucVxR...

Prijs:

- €140 voor het 1ste en 2de kind per gezin
- €120 voor het 3de en 4de kind per gezin

Gelieve het bivakgeld te storten op volgend rekeningnummer: BE 65 7350 0986 6096 (VOEG BIJ HET STORTEN ZEKER DE NAAM VAN UW KIND EN GROEP TOE!!!)

Net zoals de andere jaren kunnen leden die bij de mutualiteit, ... zijn aangesloten rekenen op een terugbetaling van een deel van de inschrijvingskosten en/of bivakgeld. De documenten  vindt u bij info. Deze kan u invullen en binnenbrengen! (http://chiro-bret-gelieren.chirosite.be/info)

Alvast een prettige zomer en we hopen u en uw kind terug te zien op ons fantastische bivak!