Beste leden en ouders,
Het is weer bijna zo ver, BIVAK !!!

Liefste leden en ouders,

Doordat we dit jaar een aantal zondagen gemist hebben o.w.v het coronavirus, duurt het chirojaar een weekje langer.

De laatste chirozondag is dus 23/05 en niet 16/05.

De chiro is al even terug bezig!!

Elke groep wordt geïnformeerd door de eigen leiding over de organisatie.

Beste ouders, zoals jullie ondertussen wel gehoord hebben moeten we door de huidige situatie helaas onze Chiro activiteiten staken.
Beste leden en beste ouders,
Met heel veel vreugde kunnen wij jullie laten weten dat wij 6 september weer van start gaan.

Liefste ouders, en vooral LEDEN van Chiro Bret-Gelieren,

wat missen wij het om elke zondag met jullie te kunnen spelen en ravotten!

Beste leden en ouders,

om wille van de strenge maatregelen in verband met het corona virus, zijn wij genoodzaakt de chiro voor enkele weken op te schorten.

19 oktober is het weer tijd voor ons legendarisch OKTOBERFEST!!!

Halve liters, braadworsten en echte schlagermuziek zijn allemaal van de partij, jij toch ook??

Nog maar de 2e week van het schooljaar en de boterhammen 's middags nu al beu? of na school nog geen zin om onmiddellijk aan het huiswerk te beginnen? Kom dan bij Chiro Bret-Gelieren een overheerlijke bicky burger eten!