Info

Chiro Bret-Gelieren is een christelijke jeugdvereniging voor jongens en meisjes gelegen in Genk sinds 1955. Vandaag zijn we één van de grootste jeugdverenigingen uit het Genkse met meer dan 250 leden. Op zondag komen wij samen tussen 14u00 en 17u00 en maken zoveel mogelijk plezier. Doorheen het jaar zijn er ook verschillende speciale activiteiten waaronder de Heidefeesten, dia-avond, Oktoberfest , Sinterklaas, ouderavond en bivak natuurlijk! Op chirozondagen en bivak zijn de jongens en meisjes gesplitst, andere activiteiten organiseren we samen doorheen het jaar.

Lid worden?

Als je graag lid wilt worden van Chiro Bret-Gelieren mag je altijd eens komen proberen op zondagnamiddag. Het enige wat je moet doen is je speelkleren aantrekken en rond 13u45 iemand van de leiding aanspreken aan de lokalen. Pak zeker €1.00 mee voor het vieruurtje!

Inschrijving & lidgeld

Het is zeer belangrijk dat je je inschrijft en het lidgeld betaalt. Anders ben je niet verzekerd en mag je ook niet mee op bivak. We moeten je namelijk kunnen contacteren en we moeten op de hoogte zijn van je medische toestand.

Het lidgeld bedraagt €25.00 en kan enkel gestort worden op het rekeningnummer BE 65 7350 0986 6096 met vermelding van de naam van uw zoon en/of dochter + groep(en).

Terugebetaling

Net zoals de andere jaren kunnen leden die bij de mutualiteit, ... zijn aangesloten rekenen op een terugbetaling van een deel van de inschrijvingskosten en/of bivakgeld. De documenten  vindt u hier onder. Deze kan u invullen en binnenbrengen!

Inschrijving (jongens en meisjes)
CM: /sites/chiro-bret-gelieren.chirosite.be/files/wysiwyg/attest-lidgeld-cm-christelijke-mutualiteit.pdf

Bivak (jongens en meisjes)
Attest Chiro Vlaanderen: /sites/chiro-bret-gelieren.chirosite.be/files/wysiwyg/deelnameattest_jeugdwerkinitiatief_chirobretgelieren.pdf
CM - Bivak: /sites/chiro-bret-gelieren.chirosite.be/files/wysiwyg/tegemoetkoming_tcm47-24960.pdf

Verzekering

 

Voor meer informatie over de verzekering van de chiro kan u terecht op de website van chiro nationaal: https://chiro.be/administratie/verzekeringen