25-27.08.17 - Heidefeesten

Met 2 geweldige bivakken zit het chirojaar er weer op! Wij kijken er al volop naar uit om jullie allemaal terug te zien op de Heidefeesten!

Vrijdag: The Hourglass Instinct, The Amazing Flowers, Team Sjambrang
Zaterdag: Domino, DJ Xavier
Zondag: Sam Gooris, Les Enfants Terrible, DJ Marc
Volleybaltornooi (zaterdag), kinderanimatie + BBQ (zondag).

Western Heidefeesten

De zondag van de heidefeesten staat zoals altijd in het teken van familie! We teleporteren naar de tijd van The Good, the Bad en The Ugly. Een leuke namiddag in het kader van WESTERN! Verkleed je als cowboys en indianen en neem deel aan tal van leuke activiteiten!

Wanneer?
Zondag 27 augustus vanaf 14h00.

Ook dit jaar worden de BBQ's weer aangestoken op de Heidefeesten! Ideaal om de Western-kinderanimatie van 's namiddag af te sluiten of om mee te komen genieten van de gezellige sfeer op het Piehpelplein. Allen daarheen!

Wat kan je bestellen?
Het 'gewone' menu (3 stukken vlees voor €17,5) of het kindermenu (1 stuk vlees voor €12).
Voor beide menu's is er ook een vegetarisch alternatief in de aanbieding aan dezelfde prijs. (Te vermelden bij inschrijving).

Hoe inschrijven?
Mail vòòr 24 augustus je bestelling door naar BBQ@heidefeesten.be. Hierna ontvang je een mail met de vraag het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnr. BE18 0013 9930 9165 met vermelding van je naam. Na betaling is je inschrijving geslaagd. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Beachvolleybal toernooi

De Heidefeesten en KVCR WARA Genk slaan opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van een beachvolleybaltoernooi EDITIE #2 tijdens de Heidefeesten 2017.

Wanneer?
Zaterdag 26 augustus. Wedstrijden vanaf 10h00 (Prijsuitreiking is gepland om 17h30).

Hoe inschrijven?
Mail je ploegnaam door naar beachvolley@heidefeesten.be en stort €20/ploeg naar reknr BE18001399309165 met vermelding "ploegnaam beachvolley" voor je inschrijving te bevestigen. Wedstrijdjes 4vs4, reservespelers zijn toegelaten. Het spelniveau is amateur/recreatief en zowel gemengde, mannen en vrouwenploegen komen samen in één pot voor de loting van de poules.

Sta je liever langs de zijlijn? Dan kan je van op een gezellig terras genieten van de spannende wedstrijden, heerlijke versnaperingen en sportievelingen in volle glorie. Voor de kids wordt er een springkasteel voorzien.

Meer info op:

- https://www.facebook.com/heidefeestenbretgelieren/