24-26.08.18 - Heidefeesten

Hoog tijd om weer uit te kijken naar het jaarlijkse hoogfeest van/in/door Bret-Gelieren. Wij kijken er alvast even hard naar uit als naar de volgende regendruppels! Al zullen ze niet dat weekend vallen!

Tot dan ;-)

Heidefeesten BBQ

Ook dit jaar worden de BBQ's weer aangestoken op de Heidefeesten! Ideaal om de kinderanimatie van 's namiddag af te sluiten of om mee te komen genieten van de gezellige sfeer op het Piehpelplein. Allen daarheen!

Wanneer?
Zondag 26 augustus vanaf 18:00h.

Waar?
Op het terrein naast de Heidebittent, Zagerijstraat 42 in Genk.
Als het niet droog blijft vluchten we naar het parochiecentrum De Flèèketaer of de Heidebittent. (Maar no worries, we hebben zon besteld).

Wat kan je bestellen?
Het 'gewone' menu (3 stukken vlees voor €17,5) of het kindermenu (1 stuk vlees voor €12).
Voor beide menu's is er ook een vegetarisch alternatief in de aanbieding aan dezelfde prijs. (Te vermelden bij inschrijving).

Hoe inschrijven?
Mail vòòr 23 augustus je bestelling door naar bbq@heidefeesten.be. Hierna ontvang je een mail met de vraag het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnr. BE47 7360 3990 7480 met vermelding van je naam. Na betaling is je inschrijving geslaagd. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Waarom?
Omdat de Heidefeesten de ideale manier zijn om de zomvervakantie af te sluiten en onze BBQ daarbij niet mag ontbreken.

Beachvolleybal Editie #3

De Heidefeesten en KVCR WARA Genk slaan opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van een beachvolleybaltoernooi EDITIE #3 tijdens de Heidefeesten 2018.

Wanneer?
Zaterdag 25 augustus. Wedstrijden vanaf 10H00 (Prijsuitreiking is gepland om 17H30).

Waar?
Op de terreinen van KVCR WARA Genk (richter), Genk on Beach, niet ver van de Heidebittent.

Hoe inschrijven?
1) Mail je ploegnaam door naar info@heidefeesten.be
2) Stort €20/ploeg naar reknr BE18001399309165 met vermelding "ploegnaam beachvolley" voor je inschrijving te bevestigen.

De ploegen die afgelopen jaar deelnamen aan het toernooi krijgen voorrang tot en met 04/08/2018. Nieuwe ploegen mogen zich wel reeds aanmelden en krijgen na 04/08/2018 een bevestiging.

Wedstrijdjes 4vs4, reservespelers zijn toegelaten. Het spelniveau is amateur/recreatief en zowel gemengde, mannen en vrouwenploegen komen samen in één pot voor de loting van de poules.

Sta je liever langs de zijlijn? Dan kan je van op een gezellig terras genieten van de spannende wedstrijden, heerlijke versnaperingen en sportievelingen in volle glorie. Voor de kids wordt er een springkasteel voorzien.

Er zijn dit jaar opnieuw leuke prijzen te winnen!
De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap, VOL=VOL
Meer info, vragen en inschrijven: info@heidefeesten.be