21.05.17 - Laatste chirozondag

Reserveer 21 mei 2017 alvast in jullie agenda want op deze dag valt er heel wat te vieren. Zo is er de officiële inhuldiging van “het Piehpelplein”, het standbeeld voor 60 jaar Chiro Bret-Gelieren en krijgt het plein er een leuke zitbank bij, de G-Spot, geschonken aan onze parochie door de Lions Club.

Natuurlijk hoort daar een hapje en een drankje bij. Bij deze zijn jullie dus ook uitgenodigd voor het Chirocafé van Chiro Bret-Gelieren. Samen gaan we er dus een spetterende namiddag van maken!

Wanneer?

Zondag 21 Mei.

14.00 uur: beginformatie van de Chiro. Hierna start de inhuldiging.

Waar?

Het Piehpelplein! Tussen de meisjeslokalen van de Chiro en de sportzaal.

Wat?

Inhuldiging van het plein, het standbeeld en de bank. Dit alles vergezeld van springkastelen, een schminkstand, een voetbalveld en nog veel meer randanimatie voor de kinderen. Voor de ouders en sympathisanten houdt de Chiro een heus Chirocafé open! Hier kan u heel de namiddag (tot omstreeks 19.00 uur) genieten van een frisse pint, lekker wijntje of wat fris. Ook zullen er voor de hongerigen onder ons hapjes zijn. Laat jullie zeker gaan want de inkomsten van dit Café gaan integraal naar de financiëring van de nieuwe bijbouw van de Chiro!

Hopelijk tot dan!