Nieuws

Na wekenlang oefenen is onze jaarlijks Ouderavond weer daar. Onze leden hebben hun beste dance-skills, verbazend acteertalent en gierende humor naar boven gehaald om er een onvergetelijke show van te maken!

Hoewel het nog best lang is, kijken wij toch al uit naar ons bivak!! Ook dit jaar doen wij mee aan de actie van de joyvalleflapjes voor gratis melk op kamp!!

The Big Celebration

> Date? Friday 23 february 2018

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten van onze Chiro

In 2018 doet Chiro Bret Gelieren ook weer mee aan de acties voor Vredeseilanden! In januari gaan we weer met zen allen de mannekes verkopen voor Vredeseilanden-Rikolto in Genk! Koop gerust een gadge

Vooraleer we echter een nieuwe kalender ophangen, willen wij als Chiro u graag prettige feestdagen toewensen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is de Sint in het land en zal hij ook dit jaar weer langskomen op de Chiro.

Zaterdag is het zo ver, we gaan weer meelopen met de Sint-Martinusstoet! De stoet heeft dit jaar een andere route, wij verwachten iedereen om 5 uur op het STADSPLEIN, de stoet zal eindigen aan de molenvijver.

Ook dit jaar starten we ons fuifweekend zoals gewoonlijk weer met een knaller.