Bijbouw

Een nieuwe maand, een nieuwe update over onze BIJBOUW!

'HET IS GEBEURD' zou Erik van Looy zeggen. De afmetingen zijn gemaakt en morgenvroeg begint onze geweldige aannemer met de grondwerken. Eens die gebeurd zijn kan onze bijbouw definitief de lucht in! Rij zeker komende dagen/weken eens langs de lokalen om de progressie met eigen ogen te zien. Voor de thuisblijvers houden wij jullie op de hoogte, hier alvast wat foto’s! De exacte datum en tijd van de het begin van de werken zijn bekend! 12 mei om 9 uur begint onze aannemer met het hard labeur van onze geweldige bijbouw. Via volgende link kan je tot op de seconde volgen hoe lang het nog is: https://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20180512T09&p0=48&msg=B...

 

Nu de bouw van start kan gaan, moeten natuurlijk de rekeningen ook jammer genoeg betaald worden… Daarom doen wij nog eens een oproep! Jullie kunnen nog altijd een virtuele baksteen kopen om mee te werken aan ons groot project, en zo mee te helpen aan de groei van onze Chiro! Meer info omtrent de bakstenenverkoop kan u vinden op onze website en aarzel niet om contact op te nemen met de leiding bij vragen!

Graag willen wij nog enkele mensen bedanken, die het mogelijk hebben gemaakt om verder te werken aan dit project. Zonder hun financiële steun (zie o.a. de Bakstenenverkoop, truienverkoop, Olé Pistolé, ...) was de reeds geboekte vooruitgang niet mogelijk. Verder bedanken wij o.a. ook onze sponsoren, leden, ouders, vrienden en sympathisanten die een bijdrage leverden de afgelopen jaren!

In het bijzonder bedanken wij:

Cling BVBA

Tjeu Neyens, pastoor Bret-Gelieren

Wim Dries

Fam. Max - Grondelaers

Fam. Driessen - Nelissen

Fam. Crabbe - Carlens

Fam. Leduc - Witters

Aspi Jongens 2016-2017

Sofie Max

Maarten Foesters

Alain Bielen

Koen Bayen

Ronny Croes

Christel Van de Wouwer

Jacky Venken

Lieve Houben

Bakstenenverkoop

In de tussentijd zijn we nog steeds op zoek naar geïnteresseerden voor onze Bakstenenverkoop en andere opkomende evenementen.

Hoe?

Door een symbolische baksteen te kopen en ons zo te steunen! In ruil krijgt U dan een bedankpakket naargelang het bedrag dat je doneert.

Vrije gift

€25

€50*

€100*

€200*

€250 of meer*

Certificaat

X

X

X

X

X

X

Naam op site

X

X

X

X

X

Chiro T-shirt

X

X

X

X

Vrijkaarten

Eetweekend

2

4

4

Naam op bedankplaat

X

X

X

Vermelding op grote evenementen

X

X

X

Fles Champagne

X

* Fiscaal aftrekbaar

** Vermelding op grote evenementen: Dia-avond, Only Here For The Beer, Ouderavond en Eetweekend (2017-2018)                                                                              

Hieronder vindt U twee verschillende formulieren: één voor de mensen die graag een fiscaal attest ontvangen* en één voor de mensen die zonder fiscaal attest wensen te doneren.
De mensen die geen fiscaal attest verlangen kunnen na het invullen van het bijhorende formulier storten op het rekeningnummer: BE77 7340 4408 0142 met vermelding van de naam gebruikt op het formulier.

BELANGRIJK

De fiscale attesten worden geregeld via Chirojeugd-Vlaanderen VZW. De mensen die een fiscaal attest willen, moeten dus storten op hun rekeningnummer: BE67 0000 1507 2887 met vermelding “GIFT LJ/0502”, waarna het geld wordt doorgestort op onze rekening.

Zodra we uw gift ontvangen, krijgt U van ons een bevestigingsmail en SMS. Vanaf dan is uw gift geldig.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Vriendelijke groeten

Chiro Bret-Gelieren

*De schenkers die kozen voor een fiscaal attest, ontvangen in maart van het volgende jaar een attest via het secretariaat van Chirojeugd Vlaanderen. Deze gift wordt automatisch ingevuld op uw elektronische belastingbrief.

** Fiscaal attest is enkel mogelijk vanaf een bijdrage van €40

MET FISCAAL ATTEST: https://goo.gl/forms/Hwvw5DHDQ5iYax183

ZONDER FISCAAL ATTEST: https://goo.gl/forms/dyqoY3BzIFC0eDEp1